top of page
Kev en Trix.JPG

Tree of light coaching

2:1 coaching

Ga binnen een sessie volledig naar de kern van het probleem. We gebruiken een unieke benadering van coaching die dieper gaat dan ooit tevoren. Een breder perspectief en een transformatieve kijk op heling. 

 

Doordat we gebruik maken van verschillende technieken kom je tot nieuwe inzichten en verdieping om emotionele blokkades op te heffen en bieden we je een praktisch stappenplan waarmee je volledig de controle kunt nemen over je leven.

 

Het traject is allesomvattend. Dit houdt in dat wij tijdens het traject focussen op 4 verschillende niveaus van het menselijke zijn. 

Het combineren van channeling, hypnose, energie heling en en lichaamsgerichte therapie creëert een uiterst krachtige en effectieve benadering voor ons traject. Deze holistische benadering bevordert diepgaande en langdurige transformatie en welzijn op alle niveau’s.

Onze holistische kijk

Heling op vier niveau's

De verschillende niveaus van ons menselijke zijn - fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch - zijn onderling sterk verbonden en hebben wederzijds invloed op elkaar. Ons fysieke welzijn beïnvloedt bijvoorbeeld onze mentale en emotionele gesteldheid, terwijl onze mentale helderheid en emotionele stabiliteit onze fysieke en energetische functies beïnvloeden.

 

Om langdurige transformatie te waarborgen is het van belang dat er vanuit de verschillende niveaus verandering wordt aangebracht. Als er op 1 niveau iets verandert, kan dat tijdelijk voor verlichting zorgen, maar de kans dat klachten of problemen terugkomen is groot. We brengen verandering op alle niveaus door channeling, hypnose, lichaamsgerichte therapie en energieheling met elkaar te combineren.

 

Geen symptoombestrijding, maar het probleem aanpakken bij de kern. We werken van binnen naar buiten, in plaats van van buiten naar binnen. Waar je de zogenaamde zere plek ervaart is nooit waar het vandaan komt. Je kunt het lichaam alleen echt begrijpen als een geheel.

 

Voor echte transformatie is heling op alle niveaus van belang. 

IMG_1841.HEIC

Channeling

Bij channeling wordt er afgestemd op de energetische frequentie van de persoon waardoor direct de kern van het probleem geïdentificeerd wordt. Dit geeft een unieke kans om antwoorden te verkrijgen op persoonlijke vragen, wat leidt tot inzichten en helderheid die gedurende het hele proces worden benut.

Hypnose

Hypnose is een krachtige tool omdat je met hypnose direct toegang krijgt tot het onderbewustzijn. Door gerichte suggesties kunnen ongewenste patronen worden herschreven, negatieve emoties worden aangepakt en positieve veranderingen worden bevorderd.

Lichaamsgerichte therapie

Lichaamsgerichte therapie is een fysieke en krachtige aanpak. Door gerichte fysieke ontladingsoefeningen worden opgeslagen spanningen in het lichaam vrijgelaten, wat zorgt voor verlichting op zowel fysiek als emotioneel niveau. Op deze manier laat je het zenuwstelsel weer ontspannen en ga je van het bekende fight, flight or freeze naar rest and digest. 

Energie heling

Energie heling richt zich op het opheffen van blokkades en herstellen van de energiestroom in het lichaam. Dit resulteert in een versterkt gevoel van eigenwaarde, veerkracht en algemeen welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

"Je bent niet je verleden; je bent de mogelijkheden die je toekomst biedt. Laat los wat je tegenhoudt en omarm de vrijheid om te creëren wat je hart verlangt."

Kevin en Trix.JPG

Voor wie is onze coaching?

Omdat we op de verschillende niveau's van het menselijk zijn werken, kunnen we aan de slag met een groot scala aan klachten en problemen. Het maakt eigenlijk niet uit op welk niveau deze uitdagingen naar buiten komen. Het draait er namelijk om waar de kern van het probleem zit en dat is precies waar we met onze coaching naar toe gaan. 

Ook voor mensen die hooggevoelig zijn, spiritueel willen groeien en misschien zelfs gaves in zichzelf willen openen zijn de trajecten geschikt. Hoe meer lagen we van onszelf afpellen (op de verschillende niveau's), hoe dichter we bij onszelf komen, hoe meer ons bewustzijn vergroot en hoe meer verbondenheid we kunnen voelen en ervaren. 

Mentale en emotionele problemen

 • Depressie

 • Angst en paniekaanvallen

 • Zelfmoordgedachtes

 • Burn-out

 • Eetstoornissen

 • Onzekerheid

 • Body dysmorphia

 • Stress

 • Verslavingen

 • Geen grenzen stellen

 • Niet gegrond zijn

 • Overprikkeling en hooggevoeligheid

Fysieke klachten

 • Migraine

 • PDS en andere buik- en darmklachten

 • Nek-, rug- en schouderklachten

 • Spierspanning

 • Kortademigheid

 • Eczeem

 • Allergieën

Reviews

Werkwijze

We vermijden standaardtrajecten omdat we begrijpen dat iedereen uniek is, met verschillende behoeften. Tijdens een telefonische intake of een gratis online consult stemmen we af op jouw specifieke energie, uitdagingen en behoeften, en op basis daarvan stellen we een bundel van onderstaande sessies samen.

Tree of Light Sessie

Onze meest unieke sessie die eigenlijk niet in woorden uit te drukken is. Het iets wat je alleen kunt ervaren. Alle vier de niveau's van het menselijk zijn worden meegenomen doordat we channeling, hypnose en energieheling allemaal bundelen in een uitgebreide sessie van 2-2.5 uur.
Investering: €450

Deep dive hypnose sessie

Een sessie waarin je samen met Kevin in een uur tijd nog dieper in het onderbewustzijn duikt. Herprogrammeer patronen en laat oude emoties los.
Investering: €150

Holistische therapie sessie

Een sessie waarin je samen met Trix in een uur tijd aan de slag gaat met lichaamsgerichte therapie en opgeslagen spanning, trauma's en emoties in het lichaam loslaat. 
Investering €150.

Quantum of Light sessie

Een sessie waarin je in twee uur tijd samen met Kevin en Trix onder hypnose contact maakt met vorige levens en je een extra energieheling ontvangt.
Investering: €400

bottom of page