top of page

Over ons

Wij zijn Kevin Landman en Trix van de Beek en we geven je graag een inkijkje in ons verhaal.  Het begon allemaal begin 2023, toen we opnieuw als vrienden in elkaars leven kwamen en we naar Egypte werden gestuurd om daar samen energie en herinneringen op te halen uit vorige levens.

 

Het was een reis die niet met woorden te beschrijven was. Alsof we in een film leefde. Na deze bijzondere reis onthulden de gidsen het grote nieuws: We hebben al duizenden levens samen geleefd en ook dit leven was het de bedoeling dat we op romantisch en zakelijk vlak weer bij elkaar zouden komen 

 

We konden elkaar, vanwege wat maskers die we nog droegen, nog niet herkennen als partners, maar hadden het als vrienden wel erg fijn en gezellig. Het voelde inderdaad érg vertrouwd, dus we stonden allebei open om dit avontuur met elkaar aan te gaan. Natuurlijk was het niet altijd een makkelijke reis, maar binnen een korte tijd konden we steeds meer herinneren van hoe het ooit was. We voelde het allebei: wij horen inderdaad echt bij elkaar

 

In die vorige levens waren we niet alleen partners, maar bundelde we ook onze spirituele gaves om anderen te helen. Nu bewandelen we samen het bijzondere pad waarin we al die herinneringen van hoe we dat deden aan het ophalen zijn. Niet vanuit een boek of een opleiding, maar van de herinneringen die liggen opgeslagen in onszelf. Met elke herinnering die we terugvinden, groeit onze kracht en inzicht. En nu zetten we deze krachten in om anderen te helpen op hun pad van heling, genezing en groei.

 

Dit platform is meer dan alleen een bedrijf - het is een roeping, geboren uit liefde en herinnering. En we zijn dankbaar dat we deze reis samen met jou mogen maken.

Over Kevin

Als kind droomde ik ervan prof basketballer te worden, en die droom heb ik waargemaakt. Het kostte veel energie en tijd, maar die investering resulteerde in persoonlijke groei, zowel fysiek als mentaal.

 

Tijdens mijn topsportcarrière ontwikkelde ik waardevolle vaardigheden zoals doorzettingsvermogen, resultaatgericht werken en samenwerken in teamverband. Ondanks successen en tegenslagen hebben juist die uitdagingen me gevormd tot wie ik nu ben.

 

Na mijn basketbalcarrière studeerde ik HBO Business Studies. Tijdens deze periode begeleidde ik anderen op het gebied van sport, voeding en mindset. Mijn focus verschoof van motiveren naar inspireren, en ik begon te reflecteren op de diepere motivaties achter ons handelen.

 

Deze interesse leidde tot mijn verdieping in persoonlijke ontwikkeling, ondersteund door studies, waaronder NLP-practitioner en Master. Echter, mijn verlangen naar meer impact bracht me bij hypnose als een krachtig middel om het onderbewuste te beïnvloeden. Wat me fascineert, is de mogelijkheid om door middel van hypnose destructieve patronen, zoals roken en angsten, te doorbreken en te transformeren naar een staat van positieve emoties.

 

Door aan mezelf te werken en mijn bewustzijn te vergroten, ontdekte ik ook dat er meer is tussen hemel en aarde dan ik ooit had kunnen voorstellen. Mijn reis in persoonlijke ontwikkeling opende niet alleen de deur naar een dieper begrip van mezelf, maar ook naar het ontwikkelen van spirituele gaven waar ik me voorheen niet bewust van was. Het verkennen van meditatie en energetisch werk bracht me in contact met een intuïtieve gevoeligheid voor energieën en een verbinding met een hoger bewustzijn.

 

Ik vind voldoening in het helpen van anderen en streef naar een positieve verandering in zoveel mogelijk levens. Mijn ambitie is groot, en ik ben vastbesloten om deze te verwezenlijken.

IMG_2621_edited_edited.png

Over Trix

Als kind varieerde mijn toekomstdroom afhankelijk van mijn levensfase, maar er was altijd één constante: mijn droom draaide om het helpen van mensen.

 

Hoewel ik aanvankelijk Geneeskunde studeerde, ontdekte ik na driekwart jaar dat dit niet helemaal de juiste richting voor me was. Met mijn eigen sterke interesse in sport, voeding en een gezonde levensstijl besloot ik me op dat gebied te richten. Ik koos voor een studie Voeding en Diëtetiek en volgde ook een opleiding tot Personal Trainer. Hoewel ik gedurende lange tijd mensen hielp, voelde ik toch dat er iets ontbrak. 

 

Mijn bewustwording begon toen ik, na jaren van persoonlijke strijd en de ervaringen met mijn cliënten, besefte dat gezondheid veel meer omvat dan alleen weten wat je moet eten en voldoende sporten. Zelf had ik jarenlang last van vage fysieke klachten, en ook mentaal en emotioneel zat ik niet lekker in mijn vel.

 

Uiteindelijk vond ik verlichting bij een holistisch coach, die me in enkele sessies hielp om trauma uit mijn jeugd te helen. Er viel een enorme last van mijn schouders. Op dat moment wist ik het: ik wil mensen niet alleen helpen met voeding en beweging, maar ook met hun mentale en emotionele gezondheid. Ik volgde een opleiding tot holistisch coach en bleef tijdens deze opleiding ook aan mijn eigen persoonlijke proces werken.

 

Terwijl ik steeds meer lagen van mezelf afpelde, kwam ik dichter bij mijn authentieke zelf. Mijn bewustzijn groeide, en ik ontdekte en ontwikkelde bijzondere spirituele gaven. Mijn klachten verdwenen, en de onrust die ik jarenlang had gevoeld, maakte plaats voor innerlijke rust, dankbaarheid, geluk en voldoening.

 

Nu zet ik me in om anderen te begeleiden in hun helingsproces, zodat ook zij van hun fysieke, mentale en emotionele problemen verlost kunnen worden. Mijn doel is dat zij dichter bij hun krachtige, zelfverzekerde, authentieke zelf komen te staan.

bottom of page